ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάσιμο Αγγελόπουλων για Ντάνστον

Μπάσιμο Αγγελόπουλων για Ντάνστον
INTIME SPORTS

Οι Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Ντάνστον, μιλώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και αναμένουν την απάντηση του παίκτη. Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού μεταξύ Σλούκα και Σφαιρόπουλου.

Την περασμένη Δευτέρα (15/6), ο ατζέντης του Μπράιαντ Ντάνστον, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, συζητώντας για το συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ.

Σε εκείνο το ραντεβού, ο Γιώργος Σκινδήλιας εξέφρασε την επιθυμία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας και ο Σέρβος μάνατζερ γνωστοποίησε στον αντιπρόεδρο των ερυθρολεύκων πως ο πελάτης του έχει δεχτεί μία δελεαστική προσφορά από την Αναντολού Εφές (περίπου 1.800.000 δολάρια για δύο σεζόν), επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Το θέμα εκεί "πάγωσε".

Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι την Τρίτη (16/6) συναντήθηκαν με τον Μπράιαντ Ντάνστον, κάτι που το ζήτησε ο ίδιος ο Αμερικανός σέντερ, ώστε να τους εξηγήσει τα δεδομένα, να πει τα "θέλω" του, αλλά και να εκφράσει τις σκέψεις του.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατέθεσαν στον Μπράιαντ Ντάνστον την πρόταση τους (τα λεφτά και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έγιναν γνωστά), του εξέφρασαν την επιθυμία τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους και του τόνισαν πως τον θέλουν στον Ολυμπιακό των επόμενων ετών.

Συμφωνία δεν υπήρξε, ο Αμερικανός σέντερ ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί τα όσα του είπαν οι Πρόεδροι των Πρωταθλητών Ελλάδας και ακολούθως ο Μπράιαντ Ντάνστον αναχώρησε για το Ντουμπάι για διακοπές. Ακόμη δεν έχει απαντήσει στη ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη βδομάδα.

Συνάντηση Σφαιρόπουλου με Σλούκα

Την Πέμπτη (18/6) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συναντήθηκε με τον Κώστα Σλούκα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε στον 25χρονο γκαρντ την μεγάλη του επιθυμία ώστε να συνεχίσουν την συνεργασία τους, εξήγησε στον αθλητή το πλάνο του για την ομάδα της νέας σεζόν και μίλησε σε εκείνον για το νέο ρόλο που έχει να του δώσει για την επόμενη χρονιά.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, άλλωστε υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός, και την επόμενη βδομάδα ο εκπρόσωπος του Κώστα Σλούκα (Παναγιώτης Καπάζογλου) θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης της πειραϊκής ΚΑΕ, συζητώντας το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, κάτι που το επιθυμούν και οι δύο πλευρές. Ξεκάθαρη προτεραιότητα του παίκτη, άλλωστε, είναι το να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και επιθυμία του μεγάλη το να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι, καθώς έχει "δεθεί" τόσο με τον σύλλογο, όσο και με τους συμπαίκτες του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ