ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμεινε στον Ολυμπιακό και ο Παπανικολάου!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EIUROKINISSI Sport
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EIUROKINISSI Sport EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, καθώς ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον κράτησαν στον Πειραιά.

Ο Κώστας Παπανικολάου παρέμεινε στον Ολυμπιακό, καθώς συναντήθηκε με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε για ακόμα τρία χρόνια.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη (5/7) υποδέχθηκαν στο γραφείο τους τον Κώστα Παπανικολάου και τον ατζέντη του, Γιώργο Σφαιρόπουλο, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία μετά από συζήτηση σχεδόν δυο ωρών και κάπως έτσι άλλο ένα μέλος του ελληνικού κορμού των ερυθρολεύκων, παραμένει στη θέση του.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (3/7) είχε γίνει μία πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές , καθώς ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Οι Σκινδήλιας και Σφαιρόπουλος δεν συμφώνησαν, αλλά στη νέα συνάντηση που έγινε δύο ημέρες μετά παρουσία των αφεντικών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του 28χρονου φόργουορντ, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Οι δύο πλευρές βρήκαν την χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις τους και ο Κώστας Παπανικολάου θα παραμείνει "ερυθρόλευκος" ως το 2021.

Ο Κώστας Παπανικολάου... έπιασε λιμάνι το 2009 και η πρώτη του θητεία στον Πειραιά ολοκληρώθηκε το 2013. Ακολούθως ο "Παπ" έπαιξε στην Μπαρτσελόνα (2013-14) και στο NBA (2014-15 Rockets, 2015-16 Nuggets) και μεσούσης της σεζόν 2015-16 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει κατακτήσει δύο EuroLeague (2012, 2013), δύο πρωταθλήματα (2012, 2016) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (2010, 2011).

Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης επισημοποίησαν το... ντιλ, καθώς έγραψαν στα Social Media: Παπ... τριετίας! Ο Κώστας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι "κάτοικος" Πειραιά και να φορά τα αγαπημένα του "ερυθρόλευκα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ