ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελεύθερος χωρίς αποζημίωση ο Μιλουτίνοφ!

Ελεύθερος χωρίς αποζημίωση ο Μιλουτίνοφ!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Ερυθρός Αστέρας έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Σέρβο σέντερ ενώ η Παρτίζαν χάνει τον παίκτη χωρίς να πάρει... ευρώ! Διαβάστε τον λόγο.

Ο Ολυμπιακός κλείνει τις θέσεις των ξένων με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έγινε πικ στο Νο26 του φετινού Draft από τους San Antonio Spurs και φέρεται να έχει έλθει σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τριετές συμβόλαιο.

Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" ενισχύονται στη θέση "5" όπου υπάρχουν ήδη ο Οθέλο Χάντερ και ο νεοαποκτηθείς Πάτρικ Γιανγκ με τον 21χρονο Σέρβο σέντερ της Παρτίζαν, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο τις προηγούμενες ημέρες για τον Παναθηναϊκό και την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Στο μεσοδιάστημα, ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε πρόταση στην Παρτίζαν για την απόκτηση του Μιλουτίνοφ, με τον πρόεδρο της ομάδας του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς, να επισημαίνει χαρακτηριστικά πως "Κάναμε την προσφορά και περιμένουμε την απάντηση. Αν είναι θαρραλέος, θα αποδεχτεί την προσφορά μας". Θυμίζουμε πως μεσούσης της χρονιάς, ο προπονητής της Παρτίζαν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο περί μετακίνησης του νεαρού σέντερ στον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας με νόημα πως "ο Μιλουτίνοφ δεν είναι προδότης" .

Ενώ, λοιπόν, η Παρτίζαν αξιώνει ένα συγκεκριμένο ποσό (σ.σ. περί τις 300.000 ευρώ) για να τον αποδεσμεύσει, ο Μιλουτίνοφ ενδέχεται να αποχωρήσει χωρίς οι Σέρβοι να πάρουν αποζημίωση! Όπως αναφέρει σήμερα (25/7) η εφημερίδα Sportskižurnal , οι εκπρόσωποι του παίκτη ζήτησαν να ολοκληρωθεί η συνεργασία μεταξύ της ομάδας και του Σέρβου σέντερ λόγω της καθυστέρησης στην καταβολή των μισθών!

Έτσι η Παρτίζαν ενδέχεται να χάσει το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της κι ενώ έχουν αποχωρήσει ήδη οι Μίλαν Μάτσβαν , Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Σάσα Πάβλοβιτς και Μπορίς Νταλό .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ