ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα Σφαιρόπουλου σε Γκριν!

Μήνυμα Σφαιρόπουλου σε Γκριν!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έρικ Γκριν δεν συμμετείχε στη προπόνηση του Ολυμπιακού και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα αφού του δόθηκε 48ώρη άδεια από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τα... μουτράκια.

Ο Ερικ Γκριν, πέρα ότι έμεινε εκτός προπόνησης το Σάββατο (12/11), δεν θα αγωνιστεί (εκτός 12άδας) στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στο ΣΕΦ την Κυριακή (13/11), καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του έδωσε άδεια για 48 ώρες, αφήνοντας τον ουσιαστικά εκτός ομάδας! Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" στέλνει έτσι ένα ξεχωριστό μήνυμα προς όλους τους παίκτες του, αρχής γενομένης από τον Αμερικανό γκαρντ.

Επίσημα δεν τίθεται κάποιο θέμα με τον Έρικ Γκριν, όμως δίχως ο ίδιος ο παίκτης να ζητήσει άδεια, ήρθε ο κόουτς του Ολυμπιακού να τον στείλει προσωρινά σπίτι του. Όχι για πολύ, αλλά για δύο ημέρες. Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει δυσαρεστηθεί με κάτι που έχει να κάνει με τον 25χρονο γκαρντ και συγκεκριμένα με την συμπεριφορά του, αφού δείχνει δυσαρεστημένος για τον ρόλο του και τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα και η 48ωρη άδεια είναι ένα πρώτο μέτρο προκειμένου να συμμορφωθεί, αλλά και να αντιληφθεί στο πού ακριβώς βρίσκεται.

Ας μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες είναι ένα σύνολο που έχουν ως αρχή τους να βάζουν το "εμείς" πάνω από το "εγώ" και την ομάδα πάνω απ' όλους, ενώ στα αποδυτήρια τους είναι γραμμένο το μότο του να παίζουν "όλοι για έναν και ένας για όλους". Παρόμοιες συμπεριφορές, λοιπόν, δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία και την νοοτροπία αυτής της ομάδας-παρέας του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον τρόπο του, θέλησε να... ταρακουνήσει τον Έρικ Γκριν, ο οποίος άρχισε να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Γενικότερα, στον Ολυμπιακό δεν είναι ενοχλημένοι τόσο πολύ με την ήττα από την Γαλατασαράι , όσο με τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία κάποιων παικτών. Δεν είναι μόνο ένας. Με τα... μουτράκια όπως έγραψε και ο Παντελής Διαμαντόπουλος , αμέσως μετά το ματς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως σας αναφέραμε νωρίτερα στο Sport24,gr, έχει τους δικούς του νόμους και κανόνες και όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, θα πάει σπίτι του. Είτε για 48ωρες, είτε για πάντα... Και δεν εννοούμε αποκλειστικά τον Έρικ Γκριν, αλλά τον κάθε παίκτη που θα επιδείξει στο μέλλον ανάλογη-ανάρμοστη συμπεριφορά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ