ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πάγωσαν" με Χάκετ: Εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων έδειξε η μαγνητική

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICS KAZAN
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICS KAZAN EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε σε εκτεταμένο ακτινολογικό και ιατρικό έλεγχο, το αποτέλεσμα του οποίου είναι ότι υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων. Η απουσία του υπολογίζεται κατ' ελάχιστο στους δυο μήνες.

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ, καθώς στις εξετάσεις που έκανε ο Ιταλός γκαρντ επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο. Οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να συνηθίζουν να παίζουν χωρίς εκείνον για τους επόμενους δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε σε εκτεταμένο ακτινολογικό και ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο, το αποτέλεσμα του οποίου έδειξαν πως ο Ιταλός γκαρντ υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται κατ' ελάχιστο (!) στους δυο μήνες. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο περίμεναν πως θα χρειαστεί να λείψει για περίπου τέσσερις εβδομάδες, αλλά τελικά ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός.

Ο τραυματισμός του χαρακτηρίζεται σοβαρός και είναι σημαντικό να κάνει σωστή αποθεραπεία και αποκατάσταση, με προσοχή. Συγκεκριμένα, του έχουν κοπεί οι μυικές ίνες και για αυτό έχει υποστεί "εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων". Ο Ντάνιελ Χάκετ επιβάλλεται να μείνει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός και δεν πρέπει να επιστρέψει νωρίτερα, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και δημιουργίας ουλώδους ιστού, αν υπάρξει βιασύνη με την περίπτωση του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντάνιελ Χάκετ τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ούνικς Καζάν, σε μία μονομαχία με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο γκαρντ της Ούνικς, σε μία προσπάθεια του να αποκτήσει πλεονέκτημα απέναντι στον Ιταλό, τον έσπρωξε, τον έριξε κάτω και ο παίκτης του Ολυμπιακού τραυματίστηκε, μη έχοντας καλή ισορροπία. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρώτος σκόρερ της EuroLeague, όντας φανερά στεναχωρημένος, πήγε στα αποδυτήρια των "ερυθρολεύκων" και ζήτησε συγνώμη, ενώ του ευχήθηκε και ταχεία ανάρρωση.

Αυτά τα ματς χάνει ο Χάκετ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICS KAZAN
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICS KAZAN EUROKINISSI SPORTS

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος θα λείψει για τουλάχιστον δύο μήνες, σημαίνει πως ο Ιταλός γκαρντ θα απουσιάσει και από τρία "αιώνια" ντέρμπι που έρχονται τον Γενάρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο (16/1), το Πρωτάθλημα (28/1) και την EuroLeague (6/1). Παράλληλα, θα απουσιάσει και από 12 σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Στην EuroLeague χάνει 12 ματς

Εκτός με Ζάλγκιρις (15/12)

Εντός με Ερυθρό Αστέρα (20/12)

Εκτός με Μπάμπεργκ (22/12)

Εντός με Φενέρμπαχτσε (29/12)

Εντός με Παναθηναϊκό (6/1)

Εκτός με Μπαρτσελόνα (12/1)

Εντός με Μπασκόνια (20/1)

Εκτός με Μιλάνο (25/1)

Εντός με Μπάμπεργκ (27/1)

Εκτός με Ούνικς (2/2)

Εντός με Ζάλγκιρις (10/2)

Εκτός με Φενέρμπαχτσε (23/2)

*Πιθανότατα θα επιστρέψει στις 2 Μαρτίου, στο ματς στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ