ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Eκτός αποστολής Σπανούλης και Μιλουτίνοβ

Eκτός αποστολής Σπανούλης και Μιλουτίνοβ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκολα Μιλουτίνοβ έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον Κολοσσό. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε με ενέσεις στην Βιτόρια λόγω μέσης, ενώ ο Σέρβος έχει τενοντίτιδα στο γόνατο.

Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκολα Μιλουτίνοβ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ (17:00) απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τους άφησε εκτός αποστολής.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", ο οποίος στην Βιτόρια έκανε ατομικό ρεκόρ στις ασίστ (στην Euroleague) μοιράζοντας 15 τελικές πάσες στους συμπαίκτες του, κόντρα στην Μπασκόνια αγωνίστηκε έχοντας κάνει ενέσεις στην μέση, καθώς είχε χτυπήσει στο συγκεκριμένο σημείο στο περασμένο ματς απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, ύστερα από άτσαλη προσγείωση του στο παρκέ, έχοντας δεχτεί νωρίτερα δυνατό χτύπημα. Δεν έχει κάτι σοβαρό και έμεινε εκτός καθαρά για λόγους ξεκούρασης.

Εκτός αποστολής και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος κουβαλά έναν μικρό τραυματισμό στο γόνατο από το περασμένο ματς κόντρα στην Εφές στο ΣΕΦ. Ο Σέρβος σέντερ έχει τενοντίτιδα (πίσω από το γόνατο), δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και έμεινε εκτός αποστολής καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, όσο και ο Βασίλης Σπανούλης, θα αγωνιστούν στο ματς της Πέμπτης (3/11) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Φάληρο. Την θέση τους στην δωδεκάδα πήραν οι Γιάννης Αθηναίου και Πάρις Μαραγκός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ