ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξώδικο του Ολυμπιακού στη NOVA για την μετάδοση στο ΟΑΚΑ

Εξώδικο του Ολυμπιακού στη NOVA για την μετάδοση στο ΟΑΚΑ

Στον Ολυμπιακό είναι ενοχλημένοι για τον μονομερή τρόπο αναμετάδοσης και σχολιασμού των αγώνων της ομάδας από τη ΝΟVA, με αποκορύφωμα το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και απέστειλαν εξώδικο στο συνδρομητικό κανάλι.

Στον Ολυμπιακό ήταν ενοχλημένοι με την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Και αυτό το εξέφρασαν με επίσημο τρόπο, όντας έντονα δυσαρεστημένοι από τον σχολιασμό που έγινε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού από τους δημοσιογράφους-σπίκερ που ανέλαβαν να περιγράψουν το ματς.

Συγκεκριμένα, η Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε την Τετάρτη (21/10) εξώδικη επιστολή στηFORTHNETγια τον κατ’ επανάληψη μονομερή τρόπο αναμετάδοσης και σχολιασμού των αγώνων μπάσκετ του Ολυμπιακού - με αποκορύφωμα τον αγώνα της Δευτέρας (19/10) εναντίον του Παναθηναϊκού στο Ο.Α.Κ.Α. από το συνδρομητικό κανάλιNOVASPORTS-, γνωστοποιώντας, ταυτόχρονα, ότι θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία της ομάδας.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, οι ερυθρόλευκοι είχαν ήδη αρχίσει να εκφράζουν τα παράπονα τους για την τηλεοπτική περιγραφή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Ήταν αρκετά τα αρνητικά μηνύματα που έλαβαν από φίλους της ομάδας, εκφράζοντας τα παράπονα τους για τον τρόπο που έγινε ο σχολιασμός των φάσεων στην αναμέτρηση.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είδε σε βίντεο το παιχνίδι, οι άνθρωποι της άκουσαν την περιγραφή του ματς και έχουν την άποψη πως οι σχολιαστές περιέγραφαν το ματς δείχνοντας... συμπάθεια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, λες και έπαιζαν οι πράσινοι με ξένη ομάδα στην Euroleague.

Και όπως όλα δείχνουν, από εδώ και πέρα, παίκτες και προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού, μέχρι νεοτέρας, δεν θα ξανακάνουν δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της ΝOVA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ