ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξώδικο Ολυμπιακού στην ΕΟΚ: "Γιατί τους κόψατε;"

Εξώδικο Ολυμπιακού στην ΕΟΚ: "Γιατί τους κόψατε;"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε εξώδικο στην ΕΟΚ, καθώς είναι δυσαρεστημένη με το γεγονός πως "κόπηκαν" οι διαιτητές της Euroleague, Γκόντας, Παπαπέτρου και Φούφης και ζητά εξηγήσεις.

Οι διαιτητές του πρώτου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ είναι οι Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Τζαφλέρης.

Στον Ολυμπιακό, όμως, όντας δυσαρεστημένοι από το γεγονός πως η ΕΟΚ "έκοψε" τους διαιτητές της Euroleague, Γκόντα, Παπαπέτρου και Φούφη, έστειλε εξώδικό στην Ομοσπονδία, ζητώντας εξηγήσεις για την συγκεκριμένη απόφαση. Μάλιστα, το εξώδικό έχει τον εξής τίτλο: "γιατί τους κόψατε; Ανακοινώστε μας τους λόγους".

Από την ΕΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμη θέση για το θέμα, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το εξώδικο το απόγευμα της Παρασκευής και δεν ήταν κανείς άνθρωπος στα γραφεία. Υπενθυμίζεται πως οι διαιτητές Γκόντας, Παπαπέτρου και Φούφης, είχαν γνωστοποιήσει την πρόθεση τους να σφυρίξουν στις διοργανώσεις της EuroLeague (συν το Eurocup) και η ΕΟΚ τους είχε τονίσει πως σε αυτή την περίπτωση δεν θα ορίζονταν για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό όμως είναι κάτι αυθαίρετο, καθώς δεν υπάρχει κανονισμός για τέτοιου είδους τιμωρία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ