ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Σπανούλη ο Ντόντσιτς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISI

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποκάλεσε "θρύλο" τον Βασίλη Σπανούλη σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων-απαντήσεων με τους followers του στο Instagram.

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έκρυψε ποτέ το θαυμασμό του για τον Βασίλη Σπανούλη. Όταν λοιπόν του δόθηκε άλλη μία ευκαιρία, το έκανε ξανά. Αυτή τη φορά μέσω Instagram, καθώς έπαιξε ένα παιχνίδι ερωτήσεων-απαντήσεων με τους "ακόλουθους" του, το οποίο περιελάμβανε μπάσκετ, Μουντιάλ, αλλά και video games. Όταν του ζητήθηκε λοιπόν να πει την άποψή του για τον Σπανούλη, ο 19χρονος γκαρντ έγραψε απλά "ΘΡΥΛΟΣ".

Όσο για τις υπόλοιπες απαντήσεις του άσου των Ντάλας Μάβερικς; Ξεχώρισε τον LeBron James και τον Michael Jordan ως τους αγαπημένους του παίκτες (εν ενεργεία και συνολικά αντίστοιχα), είπε ότι επέλεξε το Νο. 77 στο Ντάλας επειδή δεν μπορούσε να έχει το 7, δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει κάποιον μεταξύ του Kobe Bryant και του LeBron James, εξέφρασε την υποστήριξη του στην Κροατία για τον τελικό του Μουντιάλ, ενώ προτιμά το Forthnite από το ΝΒΑ 2Κ.

Ο Ντόντσιτς είπε μεταξύ άλλων ότι ο Ντράζεν Πέτροβιτς είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης όλων των εποχών, ότι στο ποδόσφαιρο υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο τένις τον Νόβακ Τζόκοβιτς, επέλεξε τον Ερυθρό Αστέρα στο δίλημμα με την Παρτίζαν και το κόκκινο ως το αγαπημένο του χρώμα.

Δείτε την απάντηση του Λούκα Ντόντσιτς για τον Σπανούλη:

Εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Σπανούλη ο Ντόντσιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ