ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τους διαιτητές

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει τρομερά παράπονα από την διαιτητική τριάδα του πέμπτου τελικού στο ΟΑΚΑ, υποστηρίζοντας πως το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 84-70 στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, με τους Πειραιώτες να είναι έξαλλοι με τα σφυρίγματα των διαιτητών, υποστηρίζοντας πως ο τίτλος δεν κρίθηκε στο παρκέ.

Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν πως οι Μάνος, Αναστόπουλος και Κορομηλάς δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ακόμη και στο διάστημα του πρώτου μέρους που έκλεισε με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα.

Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που ξεκινά η ανασκόπηση του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών.

"Πριν καν συμπληρώσει τρία αγωνιστικά λεπτά στο παρκέ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (ο οποίος ξεκίνησε βασικός) χρεώθηκε με 3 φάουλ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα από τις επιστροφές του στο ματς στο 19' χρεώθηκε με το 4ο και στο 29' το 5ο!

Και κάπως έτσι ο Σέρβος τέθηκε νωρίς νωρίς και με συνοπτικές διαδικασίες εκτός αγώνα...", με την αντιμετώπιση των διαιτητών στον Σέρβο σέντερ να μην είναι το μοναδικό σημείο για το οποίο στο Λιμάνι έχουν τρομερά παράπονα, επικαλούμενοι μια σειρά από φάσεις που δεν δόθηκαν φάουλ στους Σπανούλη, ΜακΛιν, Πρίντεζη, Παπαπέτρου, αλλά και κατά φαντασίαν παραβάσεις που σφυρίχθηκαν υπέρ των αντιπάλων τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος είπε από την πλευρά του: "Τα συγχαρητήριά μου για την υπέροχη ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, όπως και τα συγχαρητήρια μου στους τρεις διαιτητές του αγώνα

Οι Πειραιώτες είχαν εκφράσει την οργισμένη αντίδραση τους για την απόφαση της ΚΕΔ να προχωρήσει σε ορισμό και όχι κλήρωση των διαιτητών για τον πέμπτο τελικό, περιμένοντας πως θα είχαν εχθρική αντιμετώπιση από την τριάδα στο ΟΑΚΑ.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ