ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεισε ο Γουίλιαμς-Γκος στον Ολυμπιακό

Gonzaga guard Nigel Williams-Goss speaks to his team during the second half of an NCAA college basketball game against BYU in Spokane, Wash., Saturday, Feb. 25, 2017. (AP Photo/Young Kwak)
Gonzaga guard Nigel Williams-Goss speaks to his team during the second half of an NCAA college basketball game against BYU in Spokane, Wash., Saturday, Feb. 25, 2017. (AP Photo/Young Kwak) AP PHOTO/YOUNG KWAK

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 ο Παντελής Διαμαντόπουλος. Χάλασε του Λεσόρ, διαβάστε τι συμβαίνει με Παπανικολάου, Παπαπέτρου (VIDEO).

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί. Όπως είπε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ο Παντελής Διαμαντόπουλος, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τον οποίον οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν από χθες σε καλό δρόμο .

Ο 23χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ θα αποτελέσει επί της ουσίας τον διάδοχο του Μπράιαν Ρόμπερτς στον Ολυμπιακό, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της Παρτίζαν (είχε την περασμένη χρονιά 16,9 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 7 ασίστ στην Αδριατική Λίγκα) τον παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει στη θέση "1" τον Βασίλη Σπανούλη, που συμφώνησε την Τρίτη (3/7) να παραμείνει για άλλη μία σεζόν στο λιμάνι.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γουίλιαμς-Γκος από τη σεζόν 2017-18:

Αρνήθηκε ο Λεσόρ

Στον αντίποδα, ο Ματίας Λεσόρ δεν ενδιαφέρει πλέον τους "ερυθρόλευκους", σύμφωνα με τον διευθυντή του Sport24 Radio 103,3. Ο Γάλλος σέντερ βρισκόταν μεταξύ των παικτών που ήθελε η ομάδα του Πειραιά και του κατέθεσε μάλιστα πρόταση , ωστόσο ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα απάντησε αρνητικά, επειδή πίστευε ότι θα κλείσει στην Αναντολού Εφές. Το θέμα, λοιπόν, θεωρείται προς το παρόν λήξαν στον Πειραιά, κι ας μην πήγε ποτέ στην Τουρκία ο νεαρός σέντερ...

Τελειώνει σήμερα ο Τιλί

Από εκεί και πέρα, τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει σήμερα ο Κιμ Τιλί, καθώς παρέρχεται η ημερομηνία που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" προκειμένου να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Όσο για τους παίκτες που θα καλύψουν τις υπόλοιπες θέσεις των ξένων; Αυτό θα κριθεί από την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου , οι οποίες άρχισαν χθες, δίχως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Οι δύο διεθνείς φόργουορντ θα συναντηθούν εκ νέου με τον Ολυμπιακό, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι παρόντες στο ραντεβού και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Παπανικολάου, ωστόσο δεν υπήρξε αντιπρόταση από τον ατζέντη του 28χρονου φόργουορντ. Όσον αφορά στο ραντεβού με τον Παπαπέτρου, έγινε σε καλό κλίμα και παρότι δεν υπήρξε συμφωνία, υπάρχει η αισιοδοξία ότι και οι δύο υποθέσεις θα έχουν αίσιο τέλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ