ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειρωνική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Μάνο Παπαδόπουλο

Ειρωνική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Μάνο Παπαδόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ειρωνική ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την τελεσίδικη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Η δικαίωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αναφορικά με την ορθότητα της μεταβίβασης των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο, έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" εξέδωσαν ειρωνική ανακοίνωση με αποδέκτη τον δεύτερο, καλωσορίζοντας τον "στο κλαμπ των Ευρωπαίων ιδιοκτητών ΚΑΕ", όπως αναφέρεται.

Αναλυτικά:

" Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος είχε την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσει, στις 5 Δεκεμβρίου 2014, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και να προχωρήσει στις απαιτούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός καλωσορίζει τον Εμμανουήλ Παπαδόπουλο στο "club" των ευρωπαίων ιδιοκτητών Κ.Α.Ε., περιμένουμε δε με προσμονή να ακούσουμε τις σκέψεις του για την πρόοδο του αθλήματος και το όραμά του για την Ελληνική καλαθοσφαίριση.

Υ.Γ. Επίσημα Πρακτικά ΔΣ του ΕΣΑΚΕ της 25.10.2016: "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιδιοκτήτης είμαι εγώ… και να καταγραφεί στα Πρακτικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ