ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειλημμένη απόφαση να δοθεί δανεικός ο Μιλουτίνοβ

Ειλημμένη απόφαση να δοθεί δανεικός ο Μιλουτίνοβ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να παραχωρηθεί δανεικός ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και έχουν ήδη δεχτεί προτάσεις για την παραχώρηση του Σέρβου σέντερ. Ενδιαφέρεται "ζεστά" για εκείνον ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Ολυμπιακός στην νέα σεζόν, στην θέση "5", θα διαθέτει δύο αθλητικούς σέντερ, τους Πάτρικ Γιανγκ και Κέμ Μπιρτς, ενώ τον ρόλο του τρίτου αναμένεται να τον έχει ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες δείχνει να κερδίζει έδαφος παραμονής.

Όσον αφορά το μέλλον του Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος πέρσι αποκτήθηκε από την Παρτίζαν, υπογράφοντας με τους Πειραιώτες τριετές συμβόλαιο (έως και το 2018), είναι ειλημμένη η απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες για την παραχώρηση του.

Για τον 22χρονο Σέρβο διεθνή σέντερ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι επιλέχτηκε στο νούμερο "21" του Draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενδιαφέρεται "ζεστά" η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα. Οι Πειραιώτες θα τον παραχωρήσουν δανεικό, τόσο γιατί θεωρούν πως πρέπει να πάει να παίξει μπάσκετ σε σύλλογο που θα έχει ενεργό χρόνο συμμετοχής, όσο και για να ελευθερώσουν θέση ξένου στο ρόστερ τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ