ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε στην Αθήνα ο Τζέιμς και πάει για εξετάσεις

Έφτασε στην Αθήνα ο Τζέιμς και πάει για εξετάσεις
INTIME SPORTS

Ο Σον Τζέιμς έφτασε το μεσημέρι (15:30) στην Αθήνα και αύριο Κυριακή θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως και το τέλος της σεζόν.

Στην Αθήνα βρίσκεται, από το μεσημέρι του Σαββάτου (5/12), ο Αμερικανός σέντερ, Σον Τζέιμς, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Πάτρικ Γιανγκ στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει πρώτα να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Από το "Ελευθέριος Βενιζέλος", λοιπόν, ο Τζέιμς πήγε κατευθείαν για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, δείχνοντας πως ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Τζέιμς, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ισπανική Μπιλμπάο και στο Eurocup, είναι ο "εκλεκτός" του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς συγκεντρώνει τις αγωνιστικές αρετές ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Πάτρικ Γιανγκ που όπως είναι γνωστό θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμς δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι της Κυριακής (6/12) με την ΑΕΚ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο ΣΕΦ όπως και στο εκτός έδρας που ακολουθεί την Πέμπτη για την 9η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων της Euroleague με την Λιμόζ το Μπομπλάν. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός σέντερ δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση στο ΣΕΦ στη διάθεση του Γιάννη ΣΦαιρόπουλου με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Ενώ για το ραντεβού με τους "Λιμουζό" ενώ έχει δικαίωμα συμμετοχής δεν θα ακολουθήσει την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη (8/12) έχοντας ένα δύσκολο ταξίδι μπροστά της. Μία... "Οδύσσεια" με πρώτο σταθμό το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και ακολούθως αυτό της Τουλούζ από όλου θα μεταβεί στη Λιμόζ.

Αυτό σημαίνει ότι το ντεμπούτο του Τζέιμς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα γίνει στο ΣΕΦ στις 18 Δεκεμβρίου κόντρα στην Εφές Αναντόλου του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Κι αυτό γιατί μετά το παιχνίδι με τη Λιμόζ οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουνε αγωνιστική υποχρέωση στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού υπάρχει διακοπή για τη διεξαγωγή του εξ αναβολής Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ