ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εφτασε στην Αθήνα ο Τόμπσον που έχασε πτήση και... βαλίτσες!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΟΛΙΣ ΤΟΜΠΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΟΛΙΣ ΤΟΜΠΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με αρκετή ταλαιπωρία και χωρίς τις βαλίτσες του έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Χόλις Τόμπσον.

Το ταξίδι του Χόλις Τόμπσον με προορισμό την Αθήνα, ήταν τελικά... επεισοδιακό. Βλέπετε, ο Αμερικανός σουτέρ έχασε την πτήση από τη Γερμανία προς την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να περιμένει την επόμενη και τελικά να πατήσει ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Κυριακής και να μη μπορεί να βρει τις αποσκευές του. Ο νέος άσος του Ολυμπιακού έκανε τη σχετική δήλωση απώλειας και στη συνέχεια είχε την πρώτη του επαφή με τους παράγοντες της ομάδας που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ώστε να προετοιμάσει τον εαυτό του για να διεκδικήσει το επόμενο καλοκαίρι την επιστροφή στο ΝΒΑ.

Παρά την κούραση και τις αναποδιές που προέκυψαν στη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Χόλις Τόμπσον ήταν ευδιάθετος και έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα, αρκετά νωρίτερα απ' όσο είχε συνηθίσει την τετραετία που ήταν μέλος των Philadelphia 76ers. Συνάντησε μάλιστα και τους συμπαίκτες του στους ερυθρόλευκους Μάντζαρη, Παπανικολάου, Αγραβάνη, Μπόγρη που γύριζαν από το Λονδίνο με την Εθνική Ελλάδας. Οι μόνοι ξένοι που απουσιάζουν (δικαιολογημένα φυσικά) είναι ο Κιμ Τιλί που προετοιμάζεται με την Εθνική Γαλλίας για το Eurobasket 2017 και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό της Εθνικής Σερβίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ