ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε ο Στρόμπερι: "Είναι όνειρο"

Έφτασε ο Στρόμπερι: "Είναι όνειρο"
INTIME SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έφτασε στην Αθήνα και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παίξει στον Ολυμπιακό με συμπαίκτη τον Σπανούλη. Στόχος του τα τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε ιδιαίτερα κεφάτος και χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του.

Ο πρωταθλητής Τουρκίας με την Καρσίγιακα στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" τόνισε ότι " Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος του Ολυμπιακού, αλλά και που θα αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα που αποτελείται από σπουδαίους παίκτες", ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου.

Στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων" αναφέρθηκε στο συμπαίκτη του πλέον, Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας: " Είναι όνειρο ότι θα γίνω συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι σπουδαίος παίκτης. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ την Ευρωλίγκα, είναι μεγάλος πρωταγωνιστής και είναι πραγματικά όνειρο που θα παίξω μπάσκετ μαζί του".

Καταλήγοντας ο Στρόμπερι αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με την καινούρια του ομάδα δηλώντας ότι " είναι όνειρο να κερδίσουμε τίτλους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague. Θέλω να κερδίζω και θα μπαίνω κάθε φορά για να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει", είπε καταλήγοντας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ