ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εδωσαν τα χέρια Αγγελόπουλοι - Μάντζαρης

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό επέκτεινε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Κράτησαν αναλλοίωτο τον ελληνικό κορμό τους οι Πειραιώτες.

Παίκτης του Ολυμπιακού για τρία ακόμη χρόνια ο Βαγγέλης Μάντζαρης! Ο 27χρονος πλέι μέικερ συναντήθηκε με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στα γραφεία της Arcadia στην Πλατεία Κλαυθμώνος και έδωσαν τα χέρια για να παραμείνει αναλλοίωτος ο κορμός της ομάδας του Πειραιά μετά την επέκταση της συνεργασίας και με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Πλέον, οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης είναι "δεμένοι" και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις με προτεραιότητα να δίνεται στον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

" Όλα πήγαν καλά, ανανεώσαμε για τρία χρόνια" είπε στον κόσμο που τον περίμενε, την ώρα που τον συνόδευαν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τους φιλάθλους που είχαν μαζευτεί στα γραφεία, να τον χειροκροτούν και να φωνάζουν "μπράβο" στους πρωταγωνιστές που έφτασαν στο "deal". Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από το βράδυ της Πέμπτης, οι δυο άνδρες ήταν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον βασικό τους πόιντ γκαρντ .

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης λέγεται πως είχε εξαιρετική οικονομικά πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όμως το δέσιμό του με τους ερυθρόλευκους, ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει στο λιμάνι (5.8 πόντοι, 2.8 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ ανά 23.4 λεπτά συμμετοχής), η χημεία με τους Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήταν τα στοιχεία που τον κράτησαν στην ομάδα στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2011.

Πλέον, προτεραιότητα θα δοθεί στην περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοβ που περιμένει κι αυτός να μάθει τι σκέφτονται οι San Antonio Spurs, αλλά και στον γκαρντ που δεδομένα θα αποκτηθεί για να μπει δίπλα στους Σπανούλη - Μάντζαρη. Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr μεγάλος στόχος είναι ο Λετονός Γιάνις Στρέλνιεκς .

Εδωσαν τα χέρια Αγγελόπουλοι - Μάντζαρης

Μάντζαρης: "Οι πρόεδροι μου έδειξαν το πόσο με ήθελαν, ήθελα και εγώ να μείνω"

Ακολούθως, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λέγοντας τα εξής για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό: "Ήταν επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουμε μαζί. Έχω περάσει έξι χρόνια εδώ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θα είναι σίγουρα εννιά, μακάρι να γίνουν και περισσότερα. Οι πρόεδροι μου έδειξαν από την αρχή πως με ήθελαν στην ομάδα τους. Και εγώ ήθελα να μείνω. Η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα πολύ απλά.

Η φετινή σεζόν, η "αποτυχία" μας που δεν πήραμε τίτλο, μόνο από αυτή την πλευρά, θέλουμε να αποτελέσει μία κακή παρένθεση. Του χρόνου θα συνεχίσουμε δυνατά, όπως κάθε χρόνο, έχοντας στόχο και τους τρεις τίτλους. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Για εμένα ήταν πραγματικά μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της καριέρας μου, της αθλητικής μου ζωής, καθώς είχα να διαπραγματευτώ το συμβόλαιο μου. Τέλος καλό και όλα καλά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Τέλειωσαν όλα τα βάσανα, συνεχίζουμε Αυτή η ανανέωση φέτος, ναι, ήταν πιο δύσκολη από εκείνη του 2014, γιατί τότε είχα συμβόλαιο, ενώ τώρα ήμουν ελεύθερος.

Έγινε η επιθυμία μου πραγματικότητα, αλλά αυτή ήταν και επιθυμία των προέδρων. Μου έδειξαν έμπρακτα το πόσο πολύ με ήθελαν να μείνω στην ομάδα, από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Και ο Βασίλης (Σπανούλης) και ο Γιώργος (Πρίντεζης), αλλά και όλα τα παιδιά, μου έλεγαν να μείνω, το ήθελαν και εκείνοι και είμαι χαρούμενος που έμεινα.

Έχουμε πει πως έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει, σημειώνοντας όλες αυτές τις επιτυχίες, λόγω του βασικού κορμού της ομάδας. Μπορεί φέτος να μην καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο στο σύλλογο, αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε, έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάμε του χρόνου για να είμαστε πιο δυνατοί, πιο γεροί, για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είπαμε πολλά με τους προέδρους, μιλάγαμε δύο ώρες σχεδόν, είπαμε πολλά τόσο για την ερχόμενη σεζόν, όσο και για την μεθεπόμενη, εδώ θα είμαστε για να τα λέμε, για τρία χρόνια ακόμη".

Τα VIDEO και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη, στην έξοδο του από τα γραφεία:







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ