ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολα θα προλάβει τον τρίτο τελικό ο Παπαπέτρου

Δύσκολα θα προλάβει τον τρίτο τελικό ο Παπαπέτρου
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό. Δύσκολα θα προλάβει το ματς ο Παπαπέτρου, ο οποίος δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα.

Ύστερα και από το break στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Basket League, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το τρίτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/6, 19:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μπορεί στο μυαλό των φιλάθλων να κυριαρχεί η σκέψη της νίκης και της φιέστας, αλλά ο κόουτς Σφαιρόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν δώσει το σύνθημα στους παίκτες τους: δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη, δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν θα τους χαριστεί κανείς. Άλλωστε, υπάρχει ακόμη ένα ματς ώστε να κερδίσει ο Ολυμπιακός για να κάνει το 3-0 και να κατακτήσει το φετινό Πρωτάθλημα Ελλάδας, το οποίο θα είναι το 11ο στην ιστορία του. Και για να τα καταφέρει, η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να πέσουν στη "παγίδα" του πρόσφατου παρελθόντος και να θεωρήσουν δεδομένη την κατάκτηση του τίτλου. Το πάθημα έχει γίνει... μάθημα. Δεν υπάρχει καμία χαλάρωση, κανένας εφησυχασμός και άπαντες παραμένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, με την ίδια νοοτροπία, με το ίδιο πάθος και στον τρίτο τελικό.

Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να αλλάξουν κάτι σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα ματς. Θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια πράγματα, με καλό διάβασμα του παιχνιδιού, με σωστές επιλογές στην επίθεση, με αποφυγή λαθών, με διάθεση στην άμυνα, με έλεγχο των ριμπάουντ και με επιθυμία για γρήγορο παιχνίδι στο τρανζίσιον σε κάθε ευκαιρία.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε και πάλι μαζί με τους συμπαίκτες του, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς έχει ενοχλήσεις ακόμη στη ποδοκνημική. Οι πιθανότητες να προλάβει τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ είναι ελάχιστες. Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν άλλο αγωνιστικό πρόβλημα. Αυτό που θέλουν είναι να τελειώσουν τη σειρά στο γήπεδο τους, κερδίζοντας για πέμπτη σερί φορά τον Παναθηναϊκό στη τρέχουσα σεζόν, κατακτώντας με επιβλητικό τρόπο (3-0) το Πρωτάθλημα και ξέρουν πως για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ