ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο ρεκόρ καριέρας (σε όλες τις διοργανώσεις) ο Δημήτρης Αγραβάνης!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έσπασε τα κοντέρ ο Έλληνας forward στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί των Τρικάλων. Δείτε τις δυο σπουδαίες ατομικές του επιδόσεις, που αποτελούν ατομικά ρεκόρ στην καριέρα του στο άθλημα.

Λίγες μέρες μετά την ανταλλαγή των δικαιωμάτων του, που κατέληξαν στους Cleveland Cavaliers του LeBron James και την ώρα που ο κόσμος ζητά από τον Ολυμπιακό να αντικαταστήσει άμεσα τον τραυματία Κιμ Τιλί, ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός και έγραψε ρεκόρ καριέρας σε όλες τις διοργανώσεις στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα .

Συγκεκριμένα, σε 24:41 ο Έλληνας forward πέτυχε 20 πόντους με 5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 7/9 βολές, ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο για να οδηγήσει τους Πειραιώτες σε μια πολύ άνετη επικράτηση επί των Θεσσαλών (86-51). Εκτός από το ρεκόρ καριέρας στους πόντους (δεν είχε βάλει ποτέ περισσότερους από 17), ο Αγραβάνης έκανε ρεκόρ καριέρας και στην αξιολόγηση με 32 μονάδες (δεν είχε συγκεντρώσει ποτέ περισσότερες από 21).

Λίγο πριν τα 23α γενέθλιά του, ο διεθνής forward (που δεν κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019) δείχνει να έχει ωριμάσει τόσο πνευματικά, όσο και αγωνιστικά. Κι αυτό είναι σίγουρα θετικό και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του, η οποία έχει επενδύσει στο ταλέντο και τις δυνατότητές του και το απέδειξε με την επέκταση που του προσέφερε μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Οι 32 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, δίνουν στον Αγραβάνη και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της τρίτης αγωνιστικής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ