ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μούσα: ένα μεγάλο ταλέντο στον Πειραιά

Μούσα: ένα μεγάλο ταλέντο στον Πειραιά

Ο 15χρονος Βόσνιος γκαρντ-φόργουορντ, Ντζανάν Μούσα (2.02 ύψος), προπονήθηκε με τον Ολυμπιακό αυτές τις μέρες, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του. Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο.

Αυτές τις μέρες προπονήθηκε με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο 15χρονος (5/8/1999) Βόσνιος γκαρντ (αγωνίζεται και στο "3"), Ντζανάν Μούσα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Αγωνίζεται στην KK Koς και στο Ευρωμπάσκετ (Κ-16) που διοργανώθηκε στη Λετονία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ντζανάν Μούσα είχε μέσο 23 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ ανά παιχνίδι, όντας ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Ο Βόσνιος γκαρντ, όντας ενθουσιασμένος και χαρούμενος που προπονείται με τον Ολυμπιακό, ανέβασε φωτογραφίες στο facebook, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την περηφάνια του.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη, συζητώντας το ενδεχόμενο απόκτησης του, με τον αθλητή, παράλληλα, να περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο Ντζανάν Μούσα, ο νεαρός γκαρντ θα ενσωματωθεί στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ο Μούσα εν δράσει:

Ο Μούσα στο Ευρωμπάσκετ (Κ-16):

Κάνε κλικ εδώ για το προφίλ του στη FIBA

Μούσα: ένα μεγάλο ταλέντο στον Πειραιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ