ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίχως Πρίντεζη και Σπανούλη, αλλά με Χάκετ με Ρέθυμνο

Δίχως Πρίντεζη και Σπανούλη, αλλά με Χάκετ με Ρέθυμνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Πρίντεζης και Σπανούλης δεν θα αγωνιστούν κόντρα στο Ρέθυμνο την Τετάρτη (20/4, 17:30), αλλά θα επιστρέψει στην δωδεκάδα της ομάδας ο Χάκετ, παίζοντας με νάρθηκα στο χέρι.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (20/4) το απόγευμα (17:30), για το πρώτο παιχνίδι των playoffs της προημιτελικής σειράς, θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη και Βασίλη Σπανούλη, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Έλληνας φόργουορντ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού, ενώ ο αρχηγός της ομάδας ταλαιπωρείται με οστικό οίδημα στην ποδοκνημική. Αμφότεροι θα ξεκουραστούν, θα συνεχίσουν το πρόγραμμα τους και ενδεχομένως (για προληπτικούς λόγους) να μείνουν εκτός και από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακής (24/4) στην Κρήτη.

Όσον αφορά τον Ντάνιελ Χάκετ, ο Ιταλός γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, παίρνοντας και πάλι χρόνο συμμετοχής, καθώς είχε μείνει εκτός λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στο μεσαίο δάκτυλο (είχε κοπεί ο τένοντας) του αριστερού του χεριού. Ο Ιταλός γκαρντ θα φορά ειδικό προστατευτικό νάρθηκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ