ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίνουν τα χέρια Ολυμπιακός και Μπλατ για συμβόλαιο δύο χρόνων

Cleveland Cavaliers head coach David Blatt in the second half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 29, 2015, in Denver. Cleveland won 93-87. (AP Photo/David Zalubowski)
Cleveland Cavaliers head coach David Blatt in the second half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 29, 2015, in Denver. Cleveland won 93-87. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Δίνουν τα χέρια οι δύο πλευρές για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Στην τελική ευθεία, αν όχι μπροστά στην... καρό σημαία, βρίσκονται Ολυμπιακός και Ντέιβιντ Μπλατ. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο χρόνων, με αποτέλεσμα να μένουν τυπικές λεπτομέρειες που αναμένεται να διευθετηθούν άμεσα για να υπογράψει ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Η διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον 59χρονο τεχνικό -και αφορούσε τις ετήσιες αποδοχές του- δεν είναι πλέον ικανές να χαλάσουν το deal, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανέβασαν την προσφορά τους και έδειξαν στον Μπλατ πως είναι αποφασισμένοι να του δώσουν το τιμόνι. Οι υπογραφές των συμβολαίων αναμένονται άμεσα, τις επόμενες ώρες πιθανότατα, ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί ο "γάμος" με κάθε επισημότητα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ