ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διήμερο ρεπό και μετά σε ρυθμούς playoffs

Διήμερο ρεπό και μετά σε ρυθμούς playoffs
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει διήμερο ρεπό, θα ξεκουραστεί και ακολούθως θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα playoffs κόντρα στο Ρέθυμνο. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην Basket League, εξασφάλισε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έως και τους τελικούς των playoffs και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας.

Οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας το Σάββατο (16/4) και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την έναρξη της προημιτελικής σειράς κόντρα στο Ρέθυμνο, με το πρώτο ματς να διεξάγεται την Τετάρτη 20 Απριλίου (17:30) στο ΣΕΦ. Το δεύτερο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24 Απριλίου στην Κρήτη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά και την αποθεραπεία του, καθώς ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο πέλμα και το ζητούμενο είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση εφόσον αναρρώσει 100%. Όσον αφορά τον Ντάνιελ Χάκετ, δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Ρέθυμνο καθαρά για προληπτικούς λόγους (ύστερα από την επέμβαση που έκανε στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού) και είναι δεδομένη η παρουσία του στο πρώτο ματς των playoffs απέναντι στην ομάδα της Κρήτης.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο τους από την έναρξη των playoffs, διατηρώντας από την αρχή μέχρι το τέλος ένα καλό αγωνιστικό προφίλ, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, για δεύτερη σερί σεζόν, κάτι που έχει να συμβεί από το μακρινό 1997. Ύστερα και από την αποτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην Basket League, ολοκληρώνοντας την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ