ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο υπέστη ο Χάκετ

Διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο υπέστη ο Χάκετ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο Χάκετ δεν έχει κομμένο χιαστό και γλίτωσε τα χειρότερα. Ο Ιταλός υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο και θα μείνει εκτός 7 με 10 μέρες. Το ακούσατε πρώτοι στον SPORT24 RADIO 103,3.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Μαδρίτη, ο Ντάνιελ Χάκετ πήγε στο νοσοκομείο ώστε να κάνει μαγνητική τομογραφία, ώστε από τις εξετάσεις να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός γκαρντ τραυματίστηκε στο γόνατο, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ρεάλ.

Όπως ενημερωθήκατε πρώτοι, γρήγορα και έγκαιρα από τον SPORT24 RADIO 103,3, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας ήταν ευχάριστα, καθώς ο Ντάνιελ Χάκετ δεν υπέστη ρήξη χιαστών.

Συγκεκριμένα, η διάγνωση αναφέρει πως ο Ιταλός γκαρντ υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 7 με 10 μέρες. Με αυτόν τον τρόπο ησύχασε τόσο ο ίδιος ο αθλητής, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας, καθώς υπήρχε φοβία πως ο παίκτης θα ακολουθούσε την τύχη (ρήξη χιαστών) που είχε ο Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν θα ταξιδέψει για την Τρίπολη, όπου την Κυριακή (31/1, 17:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αρκαδικό. Θα παραμείνει στην Αθήνα ώστε να ξεκουραστεί, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. O Ιταλός γκαρντ θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση κόντρα στην Χίμκι στο ΣΕΦ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ