ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάστρεμμα πρώτου βαθμού και 10 μέρες εκτός ο Σπανούλης

Διάστρεμμα πρώτου βαθμού και 10 μέρες εκτός ο Σπανούλης
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, και θα χρειαστεί να λείψει από την αγωνιστική δράση για τις επόμενες 10 μέρες.

Στο Sport24.gr σας αναφέραμε νωρίτερα το... ιατρικό δελτίο στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού , η οποία θα αναχωρήσει για τη Καβάλα δίχως τους Γιώργο Πρίντεζη και Βασίλη Σπανούλη. Στα "θύματα" της "ερυθρόλευκης λαίλαπας" προστέθηκε και ο Οθέλο Χάντερ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ματς με την Λαμποράλ Κούτσα, καθώς του γύρισε το πόδι, αποχωρώντας από το γήπεδο κουτσαίνοντας, καθώς αισθανόταν έντονους πόνους. Την Παρασκευή (27/11) πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τα αποτελέσματα της μαγνητικής αναφέρουν πως ο Βασίλης Σπανούλης έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο δεξί του πόδι, γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Ο έμπειρος γκαρντ θα χρειαστεί να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τις επόμενες 10 μέρες. Κάτι που σημαίνει πως ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει εκτός από τα παιχνίδια κόντρα σε Καβάλα (29/11), Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (3/12), με ΑΕΚ στον Πειραιά (6/12) και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην αναμέτρηση απέναντι στη Λιμόζ (10/12) επί γαλλικού εδάφους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ