ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαρκείας και OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD

Διαρκείας και OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τα διαρκείας της ομάδας μπάσκετ. Λεπτομέρειες για την OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τα διαρκείας της νέας σεζόν, κάτι που αποδείχτηκε και την τρίτη ημέρα κυκλοφορίας τους. Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 500 εισιτήρια διαρκείας και η ζήτηση, όσο περνάνε οι μέρες, ολοένα και αυξάνεται.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον από τη Δευτέρα, όταν και κυκλοφόρησαν τα διαρκείας και για ακόμη μια ημέρα υπήρξε μεγάλη κίνηση στα γραφεία της ΚΑΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με τις τρεις πρώτες μέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της περσινής σεζόν υπάρχει αύξηση 500% (100 εισιτήρια είχαν διατεθεί πέρσι το πρώτο τριήμερο), ενώ το 50% είναι νέοι κάτοχοι.

Και διαρκείας και OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD

Από αύριο, Πέμπτη 23 Ιουλίου, όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να αποκτήσουν την OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD, θα μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να τη χρησιμοποιήσουν για την αγορά της νέας κάρτας διαρκείας τους. Με τον τρόπο αυτό, όσοι αποκτούν την πιστωτική κάρτα της ομάδας μας, θα έχουν μια έκπτωση 10% στη τιμή της κάρτας διαρκείας τους.

Για την αίτηση, απαιτείται η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας, εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας τελευταίου οικονομικού έτους και απόδειξη μισθοδοσίας για τους μισθωτούς ή απόκομμα σύνταξης για τους συνταξιούχους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ