ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντόπουλος, Βλαχόπουλος και Συρίγος για Ολυμπιακό και Ελληνικό

Διαμαντόπουλος, Βλαχόπουλος και Συρίγος για Ολυμπιακό και Ελληνικό

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Γιώργος Συρίγος παρουσίασαν όλες τις πληροφορίες για το γηπεδικό θέμα που απασχολεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός, με φόντο το ΣΕΦ και το Ελληνικό (audio).

Την επομένη της αποκάλυψης του Sport24.gr αναφορικά με τις σκέψεις που υπάρχουν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για μετακόμιση από το ΣΕΦ στο Ελληνικό, η εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" ανέλυσε όλα τα δεδομένα του θέματος. Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 παρουσίασαν τις πληροφορίες τους ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Γιώργος Συρίγος, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του θέματος.

Ο πρώτος στάθηκε στη δυνατότητα συνεργασίας του Ομίλου Λάτση με την ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά στην αξιοποίηση μερικής έκτασης του χώρου στο Ελληνικό.

"Εδώ και μια τριετία, έχει δημιουργηθεί η διάθεση να δημιουργηθεί ένα κλειστό γήπεδο για τον Ολυμπιακό στο Ελληνικό. Το θέμα όμως είναι παγωμένο από την πλευρά της ΚΑΕ", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο οποίος -μαζί με τον Γιώργο Συρίγο- έσπευσαν να διευκρινίσουν κάτι πολύ σημαντικό για το ζήτημα. Ότι όλη η κουβέντα γίνεται όχι για το ήδη υπάρχον κλειστό γήπεδο, που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά για μια εξαρχής νέα κατασκευή.

Όπως επισημάνθηκε όμως, στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο" ζυγίζουν όλα τα δεδομένα, ακόμη κι αυτό των επιπτώσεων που μπορεί να έχει για τον σύλλογο η απομάκρυνση από την ευρύτερη περιοχή του Φαλήρου και του Πειραιά, για να μετακομίσει στο Ελληνικό.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ

Το Ελληνικό η πρώτη επιλογή για τον Ολυμπιακό

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η ηδονή που μας χαρίζουν οι γκέλες των φαβορί

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24