ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δηλώθηκε στην Stoiximan.gr Basket League ο Ουίλτζερ

Δηλώθηκε στην Stoiximan.gr Basket League ο Ουίλτζερ
EUROKINISSI

O Κάιλ Ουίλτζερ, όπως αναμενόταν, αντικατέστησε τον Κιμ Τιλί στο ρόστερ του Ολυμπιακού στην Stoiximan.gr Basket League, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δήλωσαν τον 26χρονο Καναδό πάουερ φόργουορντ στη λίστα των ξένων παικτών τους στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Κάιλ Ουίλτζερ δηλώθηκε στην θέση του Κιμ Τιλί στο ρόστερ του Ολυμπιακού στην Stoxiiman.gr Basket League και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (5/5, 17:00) θα κάνει την επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κιμ Τιλί θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση , θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και ο τραυματισμός τους είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να προβεί στην τελευταία αλλαγή που είχε δικαίωμα στις θέσεις των ξένων του στην Stoiximan.gr Basket League.

Οι "ερυθρόλευκοι" το πρωί της Παρασκευής (4/5), όπως αναμενόταν, δήλωσαν στον ΕΣΑΚΕ τον Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος την παρούσα στιγμή είναι ο μοναδικός διαθέσιμος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, καθώς στα "πιτς" βρίσκεται και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Καναδός πάουερ φόργουορντ σε 12 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket League έχει μέσο όρο 6,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,3 κλεψίματα και 0,5 λάθη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ