ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O ΠΑΟΚ αρνήθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για ενός λεπτού σιγή

O ΠΑΟΚ αρνήθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για ενός λεπτού σιγή

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τη διάθεση να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν το τζάμπολ του ματς με τον ΠΑΟΚ για το Σέρβο φίλαθλο του Ερυθρού Αστέρα που έχασε τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη. Γιατί δεν τηρήθηκε.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλοξενούμενους πως θέλει να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα που δολοφονήθηκε, σε επεισόδια που έγιναν στο περιθώριο του ματς της Γαλατασαράι με τη σερβική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από τη γηπεδούχο ομάδα, ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν συμφώνησε, ενώ ενημέρωσε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα εμφανιστεί στο ματς. Μοιραία, δεν τηρήθηκε το λεπτό της σιγής.

Ενός λεπτού σιγή στην Τουρκία

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ, αποφασίστηκε να κρατηθεί ενός λεπτού σε όλες τις αναμετρήσεις της τουρκικής λίγκας στη μνήμη του Μάρκο. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως "είμαστε όλοι μέρος της μπασκετικής οικογένειας στην οποία δεν χωρά η βία". Ανάμεσα στα παιχνίδια είναι και αυτό της Γαλατάσαράι με την Μπεσίκτας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ