ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν βλέπει την ώρα ο Γκριν

Δεν βλέπει την ώρα ο Γκριν

Ο Έρικ Γκριν είναι το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού κι όπως ανέφερε μέσω του Instagram δεν βλέπει την ώρα να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η προσθήκη του Έρικ Γκριν στον Ολυμπιακό "γέμισε" το κενό που υπήρχε στην περιφέρεια των Πρωταθλητών Ελλάδος, με τον 25χρονο γκαρντ να ολοκληρώνει την επάνδρωση της περιφερειακής τους γραμμής. Ο πρώην παίκτης της Σιένα επιστρέφει στην Ευρώπη, μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ (για λογαριασμό των Denver Nuggets) με σκοπό -τι άλλο;- να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Έσπευσε να το εξηγήσει άλλωστε με μήνυμά του στο Instagram, εκεί όπου -εκτός των άλλων- δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα των "ερυθρολεύκων".

" Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι την ερχόμενη σεζόν θα παίζω στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να βγω στο παρκέ και να εκπροσωπήσω έναν τόσο αξιοσέβαστο σύλλογο, στο πλευρό θρύλων. Εμπιστεύομαι τη διαδικασία και αντιμετωπίζω την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται με ταπεινότητα κι ευγνωμοσύνη. Πάμε να φέρουμε πίσω στα κόκκινα αυτούς τους τίτλους", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ