ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν τα βρήκαν με τον Παπαπέτρου

Δεν τα βρήκαν με τον Παπαπέτρου

Ο Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκε με τον Νίκο Λώτσο, αλλά οι δύο άνδρες δεν έδωσαν τα χέρια για να ανανεωθεί η συνεργασία του Ιωάννη Παπαπέτρου με τον Ολυμπιακό. Μίλησαν και για την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη...

O αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας και ο ατζέντης του Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκος Λώτσος συναντήθηκαν για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του 24χρονου φόργουορντ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη και στον Πειραιά ευελπιστούν να αποσπάσουν και την υπογραφή των Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Γιώργος Σκινδήλιας το πρωί της Τρίτης (3/7) συναντήθηκε με τον ατζέντη του Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Σφαιρόπουλο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Arcadia και τον εκπρόσωπο του Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκο Λώτσο.

Ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ και ο ατζέντης του "Πάπι" συζήτησαν για δύο ώρες για την ανανέωση του συμβολαίου του Ολυμπιακού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, υπήρξε κοινό σημείο επαφής, καθώς επιθυμία τόσο του παίκτη, όσο και των "ερυθρολεύκων" είναι συνεχιστεί η συνεργασία τους τα επόμενα χρόνια.

Οι επαφές βέβαια των δύο πλευρών θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένεται Να υπάρξει και νέο ραντεβού ανάμεσά τους. Σε αυτό μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσουν το "παρών" ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο παίκτης, όπως θα συμβεί άλλωστε και στην περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου .

Επίσης, κατά την διάρκεια της δίωρης συνάντησης στο τραπέζι... έπεσε και το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος μεσούσης της σεζόν έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό Superfoods κι εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Άρη. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πάντα στραμμένη την προσοχή τους και στην ελληνική αγορά και ο αντιπρόεδρός τους είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Νίκο Λώτσο την περίπτωση του 24χρονου γκαρντ (1.96μ.).

Ο Μποχωρίδης την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 21 συμμετοχές (19 με τον Άρη και 2 με τον Παναθηναϊκό Superfoods) στην Basket League και είχε μέσο όρο 10,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1,8 λάθη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ