ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν σκέφτονται να φύγουν οι Αγγελόπουλοι

Δεν σκέφτονται να φύγουν οι Αγγελόπουλοι
INTIME SPORTS

Την ώρα που δημοσιεύματα του Τύπου φέρουν τους Αγγελόπουλους να σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό, οι ίδιοι δεν έχουν αυτή την πρόθεση. Το Sport24.gr αναλύει...

Η νέα απώλεια του πρωταθλήματος προβληματίζει τους αδελφούς Αγγελόπουλους για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό. Μετρώντας ήδη 7 χρόνια στην ομάδα με επενδυμένα πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ, λογικό είναι να ήθελαν ήδη να είχαν δει την ομάδα στην κορυφή.

Ωστόσο από την στεναχώρια και την απογοήτευση για το πρωτάθλημα που ακόμα δεν έχει έρθει, μέχρι την απόφαση να φύγουν όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, υπάρχει μακρύς δρόμος και οι ιδιοκτήτες των ερυθρολεύκων δεν σκέφτονται να τον διαβούν.

Πρώτα από όλα ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν καταστροφικό τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για το ίδιο το ελληνικό μπάσκετ. Οι μέρες που η ομάδα τερμάτιζε 8η παίζοντας στον Κορυδαλλό και ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τίτλους κόντρα στο Μαρούσι και το Ρέθυμνο, δεν είναι και τόσο μακρινές. Οι Αγγελόπουλοι λοιπόν ήρθαν και άλλαξαν το ρου της ιστορίας των ερυθρολεύκων, όχι γιατί είχαν σκοπό να κερδίσουν από την ενασχόληση τους με το άθλημα, αλλά γιατί πονούσαν βλέποντας τον άλλοτε πρωταθλητή Ευρώπης να είναι ουσιαστικά ανυπόληπτος.

Ουσιαστικά μια αποχώρηση τους θα οδηγήσει ξανά τον Ολυμπιακό σε εκείνα τα ζοφερά μονοπάτια, αφού οι (οικονομικοί) καιροί είναι πολύ δύσκολοι και κανείς δεν έχει σκοπό να επενδύσει κάπου χωρίς αντίκρυσμα. Οι Αγγελόπουλοι λοιπόν μπήκαν στην ομάδα για να την σώσουν και να της δώσουν την παλιά της αίγλη και δύναμη και δεν σκοπεύουν οι ίδιοι να την παρατήσουν με κίνδυνο να βρεθεί ξανά στην 8η θέση της Ελλάδας.

Από την άλλη υπάρχει μερίδα του κόσμου που "επιτίθεται" στους προέδρους θεωρώντας ότι αφήνουν την ομάδα απροστάτευτη στο παρασκήνιο. Είναι αλήθεια ότι και φέτος γίναμε μάρτυρες διαιτησιών (όπως στον 2ο τελικό) που ήταν τροχοπέδη στην προσπάθεια των Πειραιωτών να επιστρέψουν στην κορυφή. Και είναι λογικό οι φίλαθλοι να γκρινιάζουν για αυτά τα φαινόμενα. Αλλά το να φτάνουν στο σημείο να τα βάζουν με τους ανθρώπους που έσωσαν τον Ολυμπιακό, φλερτάρει επικίνδυνα με τα όρια της αχαριστίας. Αυτό όντως πληγώνει τους Αγγελόπουλος, αλλά όπως είπαμε δεν έχουν σκοπό να παρατήσουν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη οικονομική παγκόσμια συγκυρία.

Είπαμε και πιο πάνω ότι προβληματίζονται για το παρασκήνιο που τα βάζει συχνά πυκνά με τον Ολυμπιακό. Σκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσουν για να προστατέψουν τη μεγάλη τους αγάπη και φυσικά την ίδια τους την επένδυση. Το ότι όμως έως σήμερα σιωπούν, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν. Μάλιστα, όπως γράψαμε και χθες ετοιμάζονται σιγά σιγά με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς για ένα καλοκαίρι γεμάτο από εξελίξεις για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ