ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν παίζουν με Κύμη οι Μπιρτς και Πρίντεζης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη και Κεμ Μπιρτς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κύμη στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (13/4, 17:00).

Προσέχει για να έχει ο Ολυμπιακός. Οι Γιώργος Πρίντεζης (τενοντίτιδα) και Κεμ Μπιρτς (ελαφρύ διάστρεμμα) αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθούν στην 12αδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στην Κύμη (13/4, 17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Αμφότερων οι τραυματισμοί δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θέλει να τους προστατεύσει, προκειμένου να τους έχει 100% έτοιμους για τον πρώτο αγώνα της σειράς των playoffs της EuroLeague κόντρα στην Αναντολού Εφές (19/4).

Εκτός από τον αγώνα με την Κύμη έχει τεθεί φυσικά και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ