ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έγινε το ραντεβού για τον Κώστα Σλούκα

Δεν έγινε το ραντεβού για τον Κώστα Σλούκα
INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Σλούκα, Παναγιώτης Καπάζογλου, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι έτσι δεν πραγματοποιήθηκε το ραντεβού με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ενήμερος για τις προτάσεις που έχει τόσο από τον Παναθηναϊκό , όσο και από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αλλά έχει θέση ως προτεραιότητα να μιλήσει αρχικά με τον Ολυμπιακό κι εν συνεχεία θα πάρει τις αποφάσεις του.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο διεθνής γκαρντ έμεινε ικανοποιημένος από το πλάνο του τεχνικού τιμ για την ομάδα της νέας σεζόν και τον ρόλο του στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας. Το ζήτημα, λοιπόν, στο αγωνιστικό κομμάτι "λύθηκε" ( ο αθλητής είχε τονίσει στο Sport24.gr πως το θέμα δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος του ) και πλέον αυτό που έχει σημασία είναι να τα "βρουν" οι δύο πλευρές και στο οικονομικό σκέλος.

Σήμερα (23/6), λοιπόν, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ραντεβού μεταξύ της πλευράς του Κώστα Σλούκα με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το μέλλον της συνεργασίας τους. Παρ' όλα αυτά ο εκπρόσωπος του παίκτη, Παναγιώτης Καπάζογλου, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. εκεί βρίσκεται ήδη ο διεθνής γκαρντ) κάτι που επιβεβαιώνουν και οι Πειραιώτες. Έτσι η συνάντηση μετατέθηκε πιθανότατα για τις επόμενες ημέρες ενώ οι δυο πλευρές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Χθες, άλλωστε, υπήρξε μια πρώτη διερευνητική κουβέντα του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Σκινδήλια με τον κ. Καπάζογλου, όπου πιθανότητα υπήρξε διαφορά μεταξύ των δυο πλευρών στο οικονομικό κομμάτι. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει απόσταση και πλέον αναμένεται το ραντεβού που θα έχει ο Σλούκας με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Η επιστροφή του εκπροσώπου του Σλούκα στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι το θέμα έχει "παγώσει", μέχρι να υπάρξει νέα συνάντηση. Την ίδια στιγμή, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πιέζει ασφυκτικά για την απόκτηση του παίκτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ