ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεκτή η προσφυγή του Ολυμπιακού!

Δεκτή η προσφυγή του Ολυμπιακού!

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Ο αθλητικός δικαστής είχε δεσμευτεί στις 23/12 πως σύντομα θα είχε την απόφαση επί της ένστασης που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός κατά του κύρους του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η ουσία της όλης ιστορίας αφορά την παρουσία του τιμωρημένου (με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα) Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα (09/01), λοιπόν, έγινε γνωστή η απόφαση του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου που αποφασίζει για τις υποθέσεις που αφορούν τον ΕΣΑΚΕ, κατακυρώνοντας το ματς υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

"ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος".

Κατ' αρχάς, η καταγγελία των "ερυθρολεύκων" για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ είχε απορριφθεί από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ως "απαράδεκτη". Εν συνεχεία οι Πειραιώτες προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ. Το δευτεροβάθμιο όργανο επέστρεψε την υπόθεση στον Αθλητικό Δικαστή (σ.σ. χαρακτηρίζοντάς τον ως αρμόδιο για να την εξετάσει), ο οποίος με τη σειρά του δικαίωσε τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών είχε ήδη παραπέμψει την υπόθεση στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ