ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δανεικός στον Κόροιβο ο Χριστοδούλου

Δανεικός στον Κόροιβο ο Χριστοδούλου

Στον Κόροιβο θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Χριστοδούλου, αφού ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον δανεισμό του 21χρονου γκαρντ στους "κυανόλευκους".

Με δεδομένη την πολυκοσμία στην περιφέρεια, ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να παραχωρήσει -με τη μορφή δανεισμού- τον Ανδρέα Χριστοδούλου στον Κόροιβο. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την παραχώρηση του 21χρονου γκαρντ, ο οποίος ήταν δεδομένο πως δεν είχε τον χώρο για να πάρει ευκαιρίες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εισηγήθηκε τον δανεισμό του σε ομάδα της Basket League, όπου θα μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει καλύτερος το επόμενο καλοκαίρι, στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες τον απέκτησαν πριν από δύο χρόνια (από τον Μαντουλίδη), δίχως όμως να πάρει πολλές ευκαιρίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα τελευταία δύο καλοκαίρια μάλιστα φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο, όντας βασικό στέλεχος της Νέων Ανδρών, υπό τον Κώστα Μίσσα (2014) και τον Μάνο Μανουσέλη (2015).

Η ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων":

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΚΑΕ Κόροιβος για την παραχώρηση του Αντρέα Χριστοδούλου με τη μορφή δανεισμού για τη σεζόν 2015-2016".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ