ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτή θα είναι η 12αδα των Ivkovic All Stars για το φιλικό με τον Ολυμπιακό!

Αυτή θα είναι η 12αδα των Ivkovic All Stars για το φιλικό με τον Ολυμπιακό!

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι στο φιλικό που θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα βραβεύσει τον Σέρβο τεχνικό, ωστόσο (κατά λάθος;) αποκάλυψε και την 12αδα των All Stars που θα τεθούν αντιμέτωποι με τους "ερυθρόλευκους"!

Να έγινε κατά λάθος; Να επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ανακοινώσει το γεγονός; Να έχει κάνει απλώς λάθος; Όπως και να έχει, η EuroLeague αποκάλυψε την 12αδα που θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό στο φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στις 20 Σεπτεμβρίου!

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε στο σάιτ της ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα βραβεύσει τον "Ντούντα", αφού τον επέλεξε για την διάκριση "EuroLeague Basketball Legend", η οποία θα δωθεί για πρώτη φορά σε προπονητή. Στην συνέχεια ωστόσο κι ενώ ανέφερε το βιογραφικό του σπουδαίου τεχνικού, αποκάλυψε τους παίκτες που είναι προγραμματισμένο να δώσουν το "παρών" στο φιλικό, κάτι που μέχρι στιγμής κρατείτο σαν επτασφράγιστο μυστικό!

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του κειμένου η EuroLeague αναφέρει το εξής: "Μεταξύ των παικτών που ο κόουτς Ίβκοβιτς βοήθησε να πρωταγωνιστήσουν και θα αγωνιστούν γι' αυτόν στο τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο είναι οι:

Τομά Ερτέλ

Στέφαν Μάρκοβιτς

Μίλος Τεόντοσιτς

Νίκος Ζήσης

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Κώστας Σλούκας

Τσεντί Οσμάν

Νίκολα Κάλινιτς

Φουρκάν Κορκμάζ

Πέρο Άντιτς

Ντάριο Σάριτς

Βίκτορ Χριάπα

Κάιλ Χάινς

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς".

Πρόκειται αν μη τι άλλο πράγματι για έναν γαλαξία αστέρων, ενώ σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτή την λίστα υπάρχουν τέσσερις παίκτες με "ερυθρόλευκο" παρελθόν: Οι Σλούκας, Χάινς, Άντιτς και Τεόντοσιτς, με τους τρεις πρώτους να βρίσκονται στην ομάδα που κατέκτησε την EuroLeague το 2012.

Μένει να φανεί τώρα αν πράγματι θα είναι αυτοί οι 12 παίκτες που θα δώσουν το "παρών" ή απλώς η EuroLeague έκανε λάθος.

Αυτό πάντως στο οποίο σίγουρα δεν έγινε λάθος, είναι στο βίντεο που δημιούργησε για αυτόν για την περίσταση. Απολαύστε το:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ