ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καπνογόνο και όχι φωτοβολίδα στο ΣΕΦ"

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Αστυνομία δικαιώνει τον Ολυμπιακό, καθώς τονίζει πως έπεσε καπνογόνο και όχι φωτοβολίδα όπως ισχυρίζονται στον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" κλήθηκαν σε απολογία από τον Αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Τόσο η Αστυνομία, όσο και οι διαιτητές, δικαιώνουν την πλευρά του Ολυμπιακού, καθώς όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, ισχυρίζονται πως δεν έπεσε στο παρκέ φωτοβολίδα (όπως δηλώνουν στον Παναθηναϊκό), αλλα καπνογόνο, το οποίο τσούλησε στο παρκέ, φτάνοντας κοντά στην φυσούνα, το οποίο ακολούθως σβήστηκε από τους ανθρώπους της Αστυνομίας.

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια για την φημολογία πως ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντνίνος Σιμιτζόγλου, ζήτησε συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν καμία ενημέρωση για το θέμα.

Παράλληλα, ο Αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό (την Τετάρτη 7 Ιουνίου) για τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όπως σας ενημερώσαμε στο Sport24.gr, ακόμη κι αν τιμωρηθεί για όσα έγιναν στον τρίτο τελικό, ο Ολυμπιακός θα έχει κόσμο σε ενδεχόμενο πέμπτο τελικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ