ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρσλάν: "Ο Γιανγκ είναι δυναμίτης!"

Αρσλάν: "Ο Γιανγκ είναι δυναμίτης!"

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει το κενό του Μπράιαντ Ντάνστον με τον Πάτρικ Γιανγκ και ο Εντέρ Αρσλάν μιλάει στο Sport24.gr για τον καλύτερο χαρακτήρα που γνώρισε ποτέ και τις συνεργασίες με τον Βασίλη Σπανούλη (VIDEO).

Ο Πάτρικ Γιανγκ είναι ένας εκπληκτικός μαθητής, τραγουδιστής και... παίκτης του μπέιζμπολ. Μαζί με κάποια άλλα πράγματα που δεν ξέρατε και πρέπει να μάθετε (φρόντισε γι' αυτό ο Στέφανος Τριαντάφυλλος).

Προσεχώς θα είναι και παίκτης του Ολυμπιακού, με δεδομένο ότι ο Αμερικανός πρώην σέντερ της Γαλατάσαραϊ έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες και εφόσον δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη, θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ως αντικαταστάτης του Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Γιανγκ είναι ίσως η καλύτερη περίπτωση που θα μπορούσε να επιλέξει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη θέση του σέντερ. Δεν το λέμε εμείς. Το ξεκαθαρίζει στο Sport24.gr ο διεθνής Τούρκος γκαρντ και πρώην συμπαίκτης του 23χρονου Αμερικανού στη Γαλατάσαραϊ, Εντέρ Αρσλάν.

Ένας παίκτης σε πολύ καλή ηλικία, με τρομερά αθλητικά προσόντα και εμπειρία στο πιο υψηλό επίπεδο έρχεται για να γεμίσει τη ρακέτα των Πειραιωτών με τα 209 εκατοστά του.

" Μια σπουδαία μεταγραφή. Μια πραγματικά καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό! Ο Πάτρικ είναι εξαιρετικό παιδί εκτός γηπέδου. Σπουδαίος χαρακτήρας και πολύ δουλευταράς. Δείχνει πειθαρχία στην προπόνηση, σέβεται τον κόουτς και τους συμπαίκτες του, κάνει ό,τι ακριβώς ζητάει ο προπονητής του από αυτόν. Νομίζω πως πήρε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του".

Ο Πάτρικ Γιανγκ συμπεριλήφθηκε αρχικά στο ρόστερ των Suns για το Summer League του Las Vegas. Στο Phoenix ήθελαν έναν συμπληρωματικό ψηλό, έναν δυναμικό νεαρό που θα έμπαινε δίπλα στον Alex Len και τους Markieff Morris - Alex Leuer ωστόσο ο Αμερικανός φαίνεται πως προτίμησε τη σιγουριά που του έδινε ο Ολυμπιακός.

"Το στιλ του Γιανγκ ταιριάζει με αυτό του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης pick-n-roll και θα έχει τρομερές συνεργασίες με τον Σπανούλη. Έχει, επίσης, πολύ καλό σουτ, γενικώς μπορεί να κάνει τα πάντα! Είναι... δυναμίτης στη ρακέτα! Ξέρω την επιθυμία του να παίξει στο ΝΒΑ, το είχαμε συζητήσει μέσα στη χρονιά όμως πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν! Πιστεύω ότι θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ψηλούς της Euroleague".

Η Γαλατάσαραϊ ταλαιπωρήθηκε από τεράστια οικονομικά προβλήματα μέσα στη σεζόν, χάνοντας τον έναν παίκτη μετά τον άλλον, με αποκορύφωμα τη ξαφνική αποχώρηση του Κάρλος Αρόγιο. Πως αντιμετώπισε ο Γιανγκ αυτή την κατάσταση στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης;

"Δεν δημιούργησε κανένα μα κανένα πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα, δεν μίλησε ποτέ γι' αυτό. Έκανε απλώς τη δουλειά του, ένας 100% επαγγελματίας. Κάναμε πολύ παρέα εκτός αγώνων και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι ένας απολαυστικός άνθρωπος. Ο καλύτερος χαρακτήρας που γνώρισα ποτέ και ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Ένας τύπος που φροντίζει την οικογένειά του και θα έχει την ευκαιρία να ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό".

Το double-double του Πάτρικ Γιανγκ, κόντρα στον Ολυμπιακό

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ