ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρρωστος ο Σπανούλης

Αρρωστος ο Σπανούλης

Συναγερμός στον Ολυμπιακό ενόψει του δεύτερου Τελικού. Δεν προπονήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης λόγω πυρετού και αμυγδαλίτιδας.

Ενα απρόσμενο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό μία ημέρα πριν από τον δεύτερο Τελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα Playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπόρεσε να πάει καν στο ΣΕΦ για τη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από πυρετό και αμυγδαλίτιδα.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του "Kill Bill" στον αυριανό τελικό στο ΟΑΚΑ, γεγονός που αλλάζει προφανώς τα πλάνα των "ερυθρόλευκων". Στον πρώτο Τελικό ο Ολυμπιακός είχε επιβληθεί με 63-58 των "πράσινων" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον αρχηγό του να μην σκοράρει πολύ (μόνο 11 πόντους με 4/10 σουτ), αλλά να μοιράζει 10 ασίστ και να υποπίπτει σε μόνο δύο λάθη στα 34'26'' που αγωνίστηκε.

Η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ανήμερα της αναμέτρησης, θα αποφασιστεί το αν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή στο ΟΑΚΑ. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη νοκ-άουτ τους Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ, ενώ ο Γιάννης Αθηναίου παραμένει εκτός λόγω τιμωρίας. Στο ενδεχόμενο που οι Πειραιώτες αγωνιστούν στην "έδρα" του "τριφυλλιού" χωρίς τον αρχηγό τους, θα παρουσιαστούν εκεί έχοντας μόλις 11 παίκτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ