ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθεραπεία μέχρι και στο... σαλόνι για Σπανούλη

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πλην όμως ο Βασίλης Σπανούλης δεν παραβλέπει τη σημασία της αποθεραπείας. Ακόμη κι όταν βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του (pic).

Η εκτός έδρας νίκη επί της Αναντολού Εφές έφερε ως επιβράβευση διήμερο ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού κατόπιν απόφασης του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν επιστρέψουν στη δουλειά ανήμερα τα Χριστούγεννα, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις (29/12), στην αυλαία του α' γύρου της EuroLeague.

Παρά την απουσία από το γήπεδο, ο Βασίλης Σπανούλης δεν παραβλέπει τη σημασία της αποθεραπείας και της αποκαταστάσης μετά από μία κουραστική εβδομάδα που περιελάμβανε δύο αγώνες για την EuroLeague. Έστω κι αν βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" έκανε αυτό που έπρεπε προκειμένου να βοηθήσει το σώμα του να αποφορτιστεί, φορώντας τις ειδικές μπότες για την αποσυμπίεση της κούρασης και τη χαλάρωση.

Μία στιγμή που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκεί όπου έγραψε πως " αποθεραπεία και μεσημεριανό μαζί, για να μην χάνουμε χρόνο".

Αποθεραπεία μέχρι και στο... σαλόνι για Σπανούλη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ