ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απορρίφθηκε η αρχική ένσταση

Απορρίφθηκε η αρχική ένσταση

Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την αρχική ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναμένεται η απόφαση για τη δεύτερη, με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ.

Στο κενό έπεσε η ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την ένσταση, κρίνοντάς την " ως απαράδεκτη", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πρόκειται βέβαια για την αρχική ένσταση που κατέθεσαν οι "ερυθρόλευκοι", κατά τη διάρκεια του αγώνα με το "τριφύλλι". Μία κίνηση που έκαναν για το τυπικό της υπόθεσης στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Γι αυτό και δεν υποστηρίχθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στη συνέχεια. Θυμίζουμε πάντως, πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει και δεύτερη ένσταση που αφορά την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Την οποία έχουν επισημάνει προς την ΕΟΚ, ζητώντας από την Ομοσπονδία να πάρει θέση. Η απόφαση για τη δεύτερη ένσταση εκκρεμεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή αναφέρει πως:

" Απορρίπτει την ένσταση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ, ως διατυπώθηκε στο Φ.Α. για την κατά παράβαση αποφάσεων του ΜΔΟ είσοδο στο γήπεδο του κ. Δ. Γιαννακόπουλου κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. της 9-10-2014, ως απαράδεκτη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ