ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποφασίζουν για παίκτες

Αποφασίζουν για παίκτες
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν λύσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ο Περπέρογλου πάει Βαρκελώνη και στον Πειραιά βλέπουν άλλους φόργουορντ. Πάνε για δύο παίκτες. Ξεκίνησαν προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Από την στιγμή που στον Ολυμπιακό κάλυψαν τις (βασικές) αποχωρήσεις στο ρόστερ από τους Μπράιαντ Ντάνστον και Κώστα Σλούκα, με τις προσθήκες των Πάτρικ Γιανγκ και Ντάνιελ Χάκετ, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, δίχως βιασύνη, κοιτάζουν λύσεις παικτών για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας τους.

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν φόργουορντ και στη κορυφή της λίστας τους ήταν ο Στράτος Περπέρογλου. Ο Έλληνας διεθνής έμεινε ελεύθερος από την Αναντολού Εφές, οι Πειραιώτες ανάμεναν αυτή τη στιγμή ώστε να μιλήσουν μαζί του, αλλά προέκυψε η εξαιρετική πρόταση της Μπαρτσελόνα. Και όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 31χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη. Ο αθλητής έχει επικοινωνία με τους Καταλανούς και είναι κοντά σε συμφωνία.

Θα κινηθεί για δύο παίκτες

Από τη στιγμή που πήρε αυτή την τροπή η υπόθεση του Στράτου Περπέρογλου, στον Πειραιά ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Εντός της εβδομάδας διοίκηση και προπονητής θα έχουν επικοινωνία για το πως θα ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Τα δεδομένα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για δύο μπασκετμπολίστες. Έναν για το "3" και έναν για το "4". Θα πάρουν παίκτη όμως εφόσον προκύψει κάποια καλή και αξιόλογη περίπτωση.

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν και αθλητές που έχει ξεχωρίσει ο κόουτς. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν με... μυστικότητα στους επόμενους μεταγραφικούς τους στόχους. Θέλουν έναν τρίτο σμολ-φόργουορντ στο ρόστερ τους, ώστε να συμπληρωθεί "τριάδα" με τους Ματ Λοτζέσκι και Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο "εκλεκτός" ήταν ο Στράτος Περπέρογλου, αλλά πλέον βλέπουν άλλες λύσεις στο "3".

Στο "4" ποσοτικά υπάρχουν παίκτες, αφού στο ρόστερ βρίσκονται τρεις: Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης και Μιχάλης Τσαϊρέλης. Μέχρι πριν λίγες μέρες, όλα έδειχναν πως με αυτή την "τριάδα" θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός στη νέα σεζόν. Πλέον, όμως, οι Πειραιώτες κοιτάζουν ξένους πάουερ-φόργουορντ ώστε να ενισχύσουν τη θέση. Μπασκετμπολίστες στο "4" που θα διαθέτουν και αξιόπιστο περιφερειακό σουτ.

Στο ενδεχόμενο που αποκτηθεί "4άρι", τότε ο Δημήτρης Αγραβάνης θα περάσει στο "5" και ο Βασίλης Καββαδάς θα παραχωρηθεί δανεικός (κατά πάσα πιθανότητα στον Άρη που τον θέλει). Η χρονιά είναι μεγάλη, τα παιχνίδια πάρα πολλά μέσα στη σεζόν και υπάρχει η άποψη (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) πως καλό είναι να υπάρχουν τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Όχι μόνο για λόγους ξεκούρασης, αλλά και γιατί μέρος του παιχνιδιού είναι οι ανεπιθύμητοι τραυματισμοί.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις στο ΣΕΦ

Άρχισαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης κάποιοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο Ματ Λοτζέσκι, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, Γιάννης Αθηναίου και Βασίλης Τολιόπουλος, πήγαν την Δευτέρα (20/7) στην έδρα των ερυθρολεύκων και γυμνάστηκαν.

Περίπτωση Τσαλμπούρη

Ο Ολυμπιακός βλέπει "ζεστά" την περίπτωση του 19χρονου φόργουορντ-σέντερ, Γιώργου Τσαλμπούρη (2.14). Παίζει μπάσκετ στο ΝCAA με το Αϊόβα Στέιτ. Αν και εφόσον αποκτηθεί θα είναι μία επένδυση για το μέλλον. Θα είναι μία κίνηση πέρα από την "δυάδα" στα φόργουορντ που κοιτούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ