ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποφασίζει ο Σφαιρόπουλος για τους ξένους στο πρωτάθλημα

Αποφασίζει ο Σφαιρόπουλος για τους ξένους στο πρωτάθλημα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματ Λοτζέσκι επιστρέφει σύντομα στην αγωνιστική δράση, οι ξένοι γίνονται επτά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κληθεί να αποφασίσει για τον ποιο παίκτη θα "κόψει" για το υπόλοιπο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ψηφίστε στο poll.

Με την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι στην αγωνιστική δράση, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα κληθεί να πάρει την τελική του απόφαση για τον ποιο ξένο θα "κόψει" στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες αυτήν την στιγμή διαθέτουν στο ρόστερ τους εφτά ξένους. Ο λόγος για τους Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, Οθέλο Χάντερ, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Χακίμ Ουόρικ, Ντάνιελ Χάκετ και Ματ Λοτζέσκι (ο Πάτρικ Γιανγκ υπάρχει στο ρόστερ, αλλά είναι εκτός λόγω τραυματισμού). Το όριο συμμετοχής ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι στους έξι, ενώ στην Euroleague δεν υπάρχει περιορισμός.

Ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο να κάνει μία ακόμη αλλαγή στους ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα, την τελευταία του, διαμορφώνοντας το τελικό του ρόστερ ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Λόγω ότι ο Ματ Λοτζέσκι ταλαιπωρήθηκε με ιογενής λοίμωξη, από την οποία έχει αρχίσει και αναρρώνει, ο Χακίμ Ουόρικ πήρε την θέση του. Μέσα στις επόμενες μέρες, όμως, ο Αμερικανός σουτέρ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της ομάδας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κληθεί να πάρει την τελική του απόφαση.

Με δεδομένο ότι οι Οθέλο Χάντερ, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Ντάνιελ Χάκετ, Ματ Λοτζέσκι έχουν βασικό και ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Γιάννη Σφαιρόπουλου και σε συνδυασμό με την προσθήκη του Χακίμ Ουόρικ ο οποίος αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον δεύτερο αθλητικό σέντερ της ομάδας, το ερώτημα είναι αν θα "κοπεί" ο "ψηλός" ή ο "κοντός", δηλαδή ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ή ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

Αποφασίζει ο Σφαιρόπουλος για τους ξένους στο πρωτάθλημα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βέβαια, η απόφαση που θα κληθεί να πάρει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και στο πως θα ματσάρει καλά η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για ακόμη μία σεζόν, "ερυθρόλευκοι" και "πράσινοι" θα κοντραριστούν στους τελικούς. Και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δείχνει να ταιριάζει απέναντι στους σέντερ του "τριφυλλιού", το οποίο παίζει στο "5" κυρίως με τους Μίροσλαβ Ρανούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς και Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ έχει δώσει αθλητικότητα στην περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού και έχει δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό σε άμυνα και επίθεση. Με την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι, όμως, στο "3" οι Πειραιώτες θα διαθέτουν τον Αμερικανό σουτέρ, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ντί Τζέι Στρόμπερι, συν τον Ιωάννη Παπαπέτρου αν χρειαστεί, ο οποίος, πλέον, "μετακόμισε" στο "4". Και για να χωρέσουν όλοι, είναι δεδομένο πως θα δούμε στο "2" τόσο τον Στρόμπερι, όσο και τον Λοτζέσκι, ενώ ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει ο Γιάννης Αθηναίου, πέρα από την τριάδα των Βασίλη Σπανούλη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Ντάνιελ Χάκετ που υπάρχει στα γκαρντ. Ενδεχομένως, λοιπόν, ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ να "περισσεύει".

O Γιάννης Σφαιρόπουλος, όμως, είναι εκείνος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα και ο προπονητής του Ολυμπιακού, μέσα στις επόμενες μέρες, θα πάρει την τελική του απόφαση, για τον ποιο ξένο της ομάδας θα "κόψει" στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εσείς ποιον θα αφήνατε εκτός ενόψει της συνέχειας.

Μπορείτε να ψηφίσετε στο παρακάτω poll του Sport24.gr.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ