ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποδέσμευσε τον Τιλί ο Ολυμπιακός

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κιμ Τιλί είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός προέβη στην αποδέσμευσή του.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν , αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Κιμ Τιλί, τον οποίο ενημέρωσε πως θα τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ το καλοκαίρι το 2017 υπέγραψε για 1+1 χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά βάσει του συμβολαίου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσουν, όπως κι έπραξαν.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ την σεζόν 2017-18 είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα (υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις) και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στην EuroLeague, στην Basket League και στο Κύπελλο Ελλάδας μέτρησε μόλις 16 συμμετοχές. Ο Τιλί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είχε μέσο όρο 3,8 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,2 κλεψίματα και 0,2 λάθη.

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον Κιμ Τιλί ότι θα κάνει χρήση του όρου opt out που έχει στο συμβόλαιο του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ