ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποδεσμεύτηκε ο ΜακΛίν

Αποδεσμεύτηκε ο ΜακΛίν

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" προέβησαν στην αποδέσμευσή του.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με τον Τζαμέλ ΜακΛίν, μιας και οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν opt out από την δεύτερη σεζόν του συμβολαίου τους με τον παίκτη, όπως... τιτίβισαν αρχικά ο ατζέντης του παίκτη, Ντάριλ Γκράχαμ κι εν συνεχεία οι Πειραιώτες.

Ο Αμερικανός σέντερ το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε για 1+1 χρόνια με τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι είχαν δικαίωμα ως τις 30 Ιουνίου να τον αποδεσμεύσουν, όπως κι έπραξαν. Ο 30χρονος σέντερ δεν είχε θέση στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου και πλέον αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπράιαν Ρόμπερτς .

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν την σεζόν που ολοκληρώθηκε, πραγματοποίησε μερικές πάρα πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά γενικότερα η απόδοσή του χαρακτηριζόταν από μεταπτώσεις.

Ο 30χρονος σέντερ στην EuroLeague αγωνίστηκε στα 33 από τα 34 παιχνίδια του Ολυμπιακού και είχε μέσο όρο 8,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,4 κλεψίματα, 1,4 λάθη και 0,2 τάπες. Ο Αμερικανός σέντερ στην Stoiximan.gr Basket League μέτρησε 35 συμμετοχές και είχε μέσο όρο 8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ, 0,7 κλεψίματα, 1 λάθος και 0,3 τάπες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ