ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από σήμερα στην Αμαλιάδα ο Ολυμπιακός

Από σήμερα στην Αμαλιάδα ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται τη Δευτέρα (22/2) στο κλειστό της Ήλιδας κόντρα στον Κόροιβο ενώ οι "ερυθρόλευκοι" αναχώρησαν σήμερα για την Αμαλιάδα ώστε να αποφευχθεί επιπλέον ταλαιπωρία λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κόροιβο το απόγευμα της Δευτέρας (22/2, 17:00) για την 20ή αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ όμως η αποστολή των "ερυθρόλευκων" αναχώρησε σήμερα για την Αμαλιάδα.

Οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν στο ΣΕΦ κι εν συνεχεία αναχώρησαν προκειμένου να αποφύγουν επιπλέον ταλαιπωρία λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Οι Ματ Λοτζέσκι (άρρωστος), Πάτρικ Γιανγκ (τραυματίας), Βασίλης Μουράτος (γαστρεντερίτιδα) και Βασίλης Τολιόπουλος (προέρχεται από επέμβαση) δεν ακολούθησαν την αποστολή.

Σε αυτήν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπεριέλαβε 13 παίκτες του: τους Ντάριους Τζόνσον-Οντομ, Οθέλο Χάντερ, Ιωάννη Παπαπέτρου, Βασίλη Σπανούλη, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ντάνιελ Χάκετ, Κώστα Παπανικολάου και Γιάννη Αθηναίου.

Στο μεταγραφικό μέτωπο μετά από το πέρας μίας ακόμη ημέρας ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε σε κάποια μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του κι ενώ απομένουν άλλες τέσσερις μέρες. Αυτές που απομένουν μέχρι την πρεμιέρα του Β΄ γύρου των ομίλων του ΤΟΡ 16 της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός όπως και η Γαλατασαράι μετά τη φυγή του Τζόι Ντόρσεϊ για τη Μπαρτσελόνα αλλά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ ψάχνουν για αθλητικό ψηλό. Μάλιστα φέρεται να έχουν προταθεί και στις τρεις ομάδες όπως είναι επόμενο οι ίδιοι παίκτες από την Κίνα. Μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και ο Ελάιτζα Χόλμαν.

Το βέβαιο είναι ότι με τις μέρες και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν ειδικά για τον Ολυμπιακό θα είναι ντόμινο οι εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή όποια ομάδα πάρει πρώτο κάποιον από αυτούς που έχουνε προταθεί θα επηρεάσει και τις άλλες δύο.

Τον Χόλμαν ωστόσο τον θέλει πολύ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό προσπαθούν να δουν τι είναι καλύτερο εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου και αναλόγως να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Κι αυτό γιατί η απόκτηση κάποιου αθλητικού σέντερ θα ισοδυναμεί με την ένταξή του στη διάθεση του Σφαιρόπουλου για τη συνέχεια της Euroleague στο δρόμο προς το Final Four του Βερολίνου αλλά και την αντικατάσταση ενός εκ των Τζόνσον-Όντομ ή Μιλουτίνοφ για τη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ