ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απάντηση στην απάντηση από τη Forthnet στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Απάντηση στην απάντηση από τη Forthnet στην ΚΑΕ Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η Forthnet απάντησε στην... απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη μετάδοση του ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας, τονίζοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τις δημόσιες αντεγκλήσεις.

Ο διάλογος της Forthnet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τη μετάδοση του ντέρμπι "αιωνίων" της προηγούμενης εβδομάδας συνεχίζεται, με το συνδρομητικό κανάλι να τοποθετείται αυτή τη φορά. Με διάθεση πάντως να βάλει τέλος στην ιστορία αφού, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, " δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε τις δημόσιες αντεγκλήσεις με την πλευρά σας".

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν την επομένη του ντέρμπι, όταν η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε εξώδικο στη NOVA , για να προκύψει η πρώτη απάντηση από την απέναντι πλευρά . Μία μέρα μετά (23/10), ο Γιώργος Σκινδήλιας τοποθετήθηκε εκ νέου για το ζήτημα μέσω γραπτής δήλωσης που έκανε .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Forthnet:

" Λάβαμε την από 23.10.2015 απαντητική επιστολή σας, το περιεχόμενο της οποίας και πάλι μας βρίσκει σε πλήρη αντίθεση και διαφωνία.

Η διαδικασία δημόσιου "διαλόγου" που επιλέξατε να ακολουθήσετε με την δημοσιοποίηση της αρχικής εξώδικης επιστολής σας, συνοδευόμενη από πολιτική "απαγορεύσεων" έναντι των δημοσιογράφων και της πλατφόρμας μας, όπως σας έχουμε ήδη τονίσει είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Δεδομένου ότι προέχει η προστασία των δημοσιογράφων των καναλιών Νovasports και η ομαλή παροχή υπηρεσιών προς όλους τους συνδρομητές μας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε τις δημόσιες αντεγκλήσεις με την πλευρά σας.

Θα θέλαμε και πάλι να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ