ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαφρά εγκεφαλική διάσειση ο Χάντερ

Ελαφρά εγκεφαλική διάσειση ο Χάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Οθέλο Χάντερ έχει υποστεί ελαφρά εγκεφαλική διάσειση ύστερα από το άθελο χτύπημα που δέχτηκε από τον Κώστα Παπανικολάου. Επιστρέφει στην Αθήνα για να κάνει εξετάσεις. Αγωνία για το αν θα παίξει κόντρα στην Χίμκι την Πέμπτη (31/3).

Ο Οθέλο Χάντερ τραυματίστηκε στο πρόσωπο στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, στο Άρης - Ολυμπιακός στο Nick Galis Hall. Σε μία φάση στην άμυνα, ο Αμερικανός δέχτηκε στο πρόσωπο ένα άθελο χτύπημα από τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Οθέλο Χάντερ ζαλίστηκε και ακολούθως σωριάστηκε στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με την βοήθεια των συμπαικτών του, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει. Κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας. Για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στην συνέχεια της αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση. Δεν πήγε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής μαζί με την αποστολή της ομάδας για την Αθήνα. Με την επιστροφή του Ολυμπιακού, το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) θα πάει για εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αγωνία για το αν θα καταφέρει ο Οθέλο Χάντερ να παίξει κόντρα στην Χίμκι στην Μόσχα, στο σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης (31/3), το οποίο είναι ένας ακόμη "τελικός" για τους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ