ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης

Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης
INTIME SPORTS

Ο Σπανούλης έμεινε εκτός αποστολής από το τρίτο ματς της σειράς, καθαρά για λόγους ξεκούραση, αλλά την Τετάρτη παίρνει το αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη ώστε να προπονηθεί μαζί με την ομάδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε εκτός αποστολής από το τρίτο ματς της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Άρη στο "Nick Galis Hall" καθαρά για λόγους ξεκούρασης, καθώς το προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού έκρινε σωστό να του δώσει ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Από την στιγμή όμως που οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 84-74 από τον Άρη, με αποτέλεσμα η σειρά να πάει και σε τέταρτο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (4/6, 20:30) στο "Nick Galis Hall", ο Βασίλης Σπανούλης, το πρωί της Τετάρτης (3/6), θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή των ερυθρολεύκων.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα για την τέταρτη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Ο Βασίλης Σπανούλης θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη κυρίως ώστε να μην χάσει τις προπονήσεις της ομάδας (αν δεν πήγαινε θα έμενε τέσσερις μέρες χωρίς προπόνηση). Το αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση θα το αποφασίσει το προπονητικό-τιμ των Πειραιωτών, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει και πάλι εκτός αποστολής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ